Totul despre Tre

 

Tre este o esenta nutritionala bioactiva creata de echipa de oameni de stiinta cu cea mai mare experienta si autoritate la nivel mondial in domeniul alimentelor integrale. Acest amestec exclusiv din cele mai puternice ingrediente naturale in masura sa sprijine sanatatea impreuna cu antioxidanti puternici naturali, pentru a va oferi o esenta pura a Naturii, bazata pe descoperiri stiintifice.
Tre: o esenta nutritionala din super-fructe.
Mai mult decat simplu suc, Tre este o esenta nutritionala bioactiva – un amestec din trei dintre ingredientele naturale cele mai salutare: rodie, Acai si ceai verde.
Aceste super-fructe bogate in fitonutrienti isi unesc proprietatile cu cele ale Inflox-ului, un amestec exclusiv si brevetat din fruncte de culoare inchisa: afinul gigant american, soc, afin negru, afin rosu, coacaze negre, struguri rosii si albi.
Acest amestec exclusiv este ulterior fortificat cu doi puternici antioxidanti: resveratrol si acid alfa-lipoic.
Tre aduce elemente nutritonale in masura sa sustina organismul in lupta contra inflamatiei si oxidarii.
O puternica esenta naturala bazata pe stiinta, Tre reprezinta o noua frontiera a sanatatii si vitalitatii.
Unic: o combinatie din extracte pure de rodie, acai si ceai verde, impreuna cu Inflox-ul, un amestec de fructe brevetat, Tre este fortificat cu resveratrol si acid alfa-lipoic si indulcit natural cu nectar de agave.
Eficient: datorita cantitatilor standardizate de ingrediente active, cum sunt punicalaginele din rodie si polifenolii din ceaiul verde, sunteti siguri ca primiti cu fiecare portie, o cantitate importanta din cele mai importante esente bioactive.
Extras dintr-un amplu spectru de puternice super-fructe: Tre va garanteaza aportul dintr-o ampla gama de elemente nutritionale de care are nevoie organismul nostru, in mod natural.
Conceput si creat de Comitetul de Consultanta Stiintifica al GNLD: experti recunoscuti la nivel mondial in crearea de produse nutritionale pe baza de alimente integrale cu o eficienta dovedita.
Delicios si concentrat: Inca de la prima picatura, veti incerca gustul racoritor si puterea revigoranta a ingredientelor sale.
Salutar si inteligent: o esenta revitalizanta cu raspuns glicemic scazut.