SUSTAINED RELEASE VITAMIN C

Sustained Release Vitamin C permite o absorbție lentă a vitaminei C pe o perioadă de șase ore sau mai mult. Fiecare porție asigură mai multă vitamina C decât opt portocale mici, într-un mod convenabil și ușor de înghițit.

Beneficiile Sustained Release Vitain C:

  • Vitamina C promovează activitatea antioxidantă, și este critică în formarea și menținerea țesuturilor. Vitamina C ajută și la funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar.***

  • Concentratul SRVC: Toți fitonutrienții naturali din portocale (suc, vitamina C, flavonoizi, endocarp, mesocarp, protopectine, factori p) măresc absorbția și utilizarea Vitaminei C.

  • Produsele cu Vitamina C de la GNLD sunt extase din plante și împreună cu Concentratul Neo-Plex conțin un spectru de fitonutrienți din portocale, asigurând faptul că primești Vitamina C așa cum dorește natura.

  • Această formulă de la GNLD ajută la menținerea unui nivel ridicat de vitamina C în sânge cu o absorbție lentă timp de șase ore.

  • Doză cu concentrație ridicată; fiecare tabletă conține 430 mg.

 

Nevoia de vitamina C:

Operațiile, rănile, consumul de alcool, stresul, menstruația, diabetul și fumatul distruge Vitamina C (25 mg de Vitamina C este distrusă de fiecare dată când fumezi o țigară).

Vitamina C protejează celulele, complexul de vitamina B, Vitamina E și Vitamina A din oxidare și ajută la absorbția mineralelor, fier.

Vitamina C joacă un rol important în funcțiile nervoase și ale creierului, producerea de țesuturi conectoare și enzime digestive, dezvoltarea de dinți și oase, vindecarea rănilor, și activitatea glandelor

Este o legătură pozitivă între Vitamina C și densitatea calciului din oase la femeile în post-menopauză.

Vitamina A, bio-flavonoizii, calciul și magneziul sunt nutrienți importanți care lucrează cu Vitamina C și ele ar trebui luate împreună și nu izolat.

Vitamina C regenerează Vitamina E și stabilizează colagenul.