Comitetul Ştiinţific GNLD

 

sab-logo

Cercetări ştiinţifice avansate vă aduc produse de ultimă oră!

Comitetul Ştiinţific GNLD este format dintr-un grup uimitor de cercetători, tehnicieni şi profesionişti şi este un grup activ, dedicat şi calificat în industria sănătăţii şi întreţinerii. Zi de zi, acest comitet este implicat mereu în sute de proiecte de cercetare. Rezultatul este conretizat în produse de ultimă oră care vă pot ajuta să trăiţi mai sănătos.

GNLD este prima companie din industrie care reuneşte doctori şi cercetători renumiţi care fac parte din Comitetul Ştiinţific.


O reţea globală formată din experţi!

Cu o perpectivă concretă asupra viitorului, Comitetul Ştiinţific GNLD colaborează cu cei mai mari cercetători din lume pentru a crea o reţea globală ştiinţifică. Această reţea include cercetători din Departamentul de Agricultură al USA, Centrul de Control şi Prevenire al bolilor din USA, Naţiunile Unite şi zeci de alţi cercetători, furnizori de materiale brute şi laboratoare clinice. Dăruirea GNLD pentru ştiinţă este principalul motiv pentru care suntem pe primul loc în inovaţie, calitate şi rezultate.

Această reţea vastă este viitorul pentru alte companii şi prezentul pentru GNLD!
sn

 

CERCETĂTORII


mJohn R. Miller

Vice-preşedinte al departamentului Ştiinţă şi Tehnologie din cadrul GNLD International.

De profesie inginer electronist originar din Silicon Valley, California, domnul Miller deţine o vastă experienţă în ştiinţa şi tehnologia produselor încă din anul 1966. După o scurtă carieră în cadrul Administraţiei Naţionale a Aeronauticii şi Spaţiului (NASA) în Moffet Field, California, şi-a schimbat orientarea profesională spre fabricarea produselor. În cadrul GNLD International s-a ocupat de gestiune de producţie, dezvoltare de produse la nivel naţional şi internaţional, cercetare şi marketing internaţional, experienţă care l-a propulsat ulterior în funcţia de vice-preşedinte pentru Ştiinţă şi Tehnologie. În cei 40 de ani de activitate, domnul Miller a făcut cercetări, a dezvoltat şi a promovat pe piaţă peste 500 de produse în peste 50 de ţări. Colaborează strâns cu Consiliul pentru o Nutriţie Responsabilă (CRN) din Washington, D.C. şi este în prezent membru al Consiliului pentru Consultanţ Ştiinţifică şi al Asociaţiei de Vânzări directe (DSA), sprijinind sănătatea şi interesele de afaceri ale companiei GNLD şi distribuitorilor săi. De asemenea, este membru al Academiei de Ştiinţe din New York şi al Societăţii de Chimie Cosmetică. Printre preocupările constante ale domnului Miller se numără aspecte legate de influenşarea vânzărilor directe şi industria produselor de îngrijire a sănătăţii, şi în special legislaţia privind sănătatea, promovarea conştiiţei populaţiei privind sănătatea, protejarea libertăţii de alegere şi protecţia mediului. Un excelent comunicator, domnul Miller este renumit pentru capacitatea sa de a traduce limbajul ştiinţific pe înţelesul tuturor.

 

cDr. Diane Clayton

Doctor în biochimie şi nutriţie, specialist în sănătatea complementară.

Dr. Clayton şi-a luat licenţa în Biochimie la Universitatea din Bath, Marea Britanie, iar doctoratul în Biochimie - Nutriţie la Universitatea din Fribourg din Elveţia. Deţine o vastă experienţă internaţională de cercetare şi dezvoltare în domeniul sănătăţii nutriţionale.

Dr. Clayton s-a concentrat încă din prinele cercetări pe efectele procesării alimentelor asupra metabolismului microelemetelor, în special zincul şi fierul. Ulterior a deţinut postul de Director pentru Sănătate şi Nutriţie Funcţională în cadrul unei companii de frunte din domeniul protecţiei consumatorului. În prezent, Dr. Clayton conduce echipe de cercetare a ingredientelor şi dezvoltare de produse, inclusiv produse de slăbire, sport şi băuturi nutriţionale, nutriţia noilor-născuţi şi copiilor.

Dr. Clayton deţine numeroase publicaţii şi brevete şi lucrează de curând ca medic în Terapie Nutriţională şi Fitoterapie. Dr. Clayton crede cu tărie în rolul şi importanţa medicinei complementare în domeniul îngrijirii sănătăţii. Dr. Clayton este bine cunoscută în comunitatea ştiinţifică internaţională şi este membru al mai multor Societăţi de cercetare în nutriţie, precum şi al Societăţii Internaţionale pentru Studierea Acizilor Graşi şi Lipidelor.

Vorbitor fluent de franceză şi engleză şi bun vorbitor de germană, Dr. Clayton consideră că educaţia joacă un rol esenţial în alegerea deciziilor corecte privind stilul de alimentaţie şi viaţă.

 

caArianna Carughi

C.N.S., doctor în Ştiinţe şi Membru al Universităţii Stanford.

Dr. Carughi şi-a luat licenţa în Biologie-Ecologie şi Conservarea Mediului la Colegiul Vassar, a finalizat studiile postuniversitare de master în Nutriţia Umană la Universitatea Columbia şi doctoratul în Ştiinţe Nutriţionale la Universitatea Berkeley din California. Dr. Carughi deţine şi titlul de membru al Universităţii Stanford pentru cercetări post-doctorale, precum şi titlul de Specialist în Nutriţie (C.N.S.) acordat de Colegiul American de Nutriţie. Bursier al Institutului Naţional de Educaţie, Dr. Carughi a primit numeroase burse, granturi şi onorur, inclusiv premiul Neizer al Universităţii Stanford şi o bursă de cercetare din parte Institutului Naţional pentru Sănătate (NIH) pentru nutriţie experimentală.

Studiile de cercatare ale doamnei Carughi au fost publicate în diverse reviste ştiinţifice şi au fost prezentate în cadrul unor conferinţe ştiinţifice de prestigiu. În calitate de cercetător în biochimie nutriţională la Universitatea Berkeley din Columbia şi Universitatea Stanford, Dr. Carughi s-a concentrat pe rolul nutrienţilor în creştere şi dezvoltare.

Vorbitor fluent în limbile engleză, spaniolă şi italiană, şi cu numeroase relaţii în comunitatea ştiinţifică internaţională, Dr. Carughi crede cu tărie că scopul fundamental al cercetării ştiinţifice este să contribuie la crearea de noi produse ce pot schimba viaţa oamenilor în bine.

 

hFred Hooper

Doctor în biochimie, nutriţie.

Dr. hooper şi-a luat licenţa în Biologie, chimie şi matematică la Universitatea A&M din Texas. A întreprins cercetări post-doctorale la Institutul pentru Cercetări Biomedicale din cadrul Universităţii Texas.

Un desăvârşit orator, Dr. Hooper este specialist în nutriţia umană şi biochimist. A predat cursuri de biochimie la Universitate A&M din Texas, catedra de Biochimie şi Nutriţie, şi cursuri generale de ştiinţă la liceu.

A publicat articole, studii, analize şi prezentări în nutriţie în diverse reviste. Membru SAB din 1984, Dr. Hooper predă cursuri în nutriţie şi suplimente nutritive în toată lumea. A participat la studii de cercetare privind vitaminele, hormonii, lipidele şi amino-acizii şi este recunoscut ca un specialist în formule de produse. Activitatea sa oferă multe informaţii despre universul complicat al celulei umane. Dr. Hooper s-a dedicat informării corecte a publicului în legătură cu nutriţia.

Se concentrează în cercetările sale pe sinergia miilor de nutrienţi în alimentaţia integrală, protecţia şi regenerarea celulelor, precum şi pe modul în care suplimentele alimentare integrale pot crea o nutriţie optimă la nivel celular pentru întărirea sănătăţii şi pentru longevitate.

 

lMark Lowman

Director pentru Dezvoltare produse noi, GNLD International.

Licenţiat în Ştiinţe Biologice, Mark Lowman şi-a început cariera în cercetarea şi dezvoltarea de fito-nutrienţi şi s-a specializat în sisteme nutritive alternative pentru agricultură. O mare parte din activitatea sa se concentrază pe învelişuri şi pelicule din polimeri şi folosirea acestora pentru a crea formule controlate.

În plus, în ceea ce priveşte dezvoltarea de produse, domnul Lowman a devenit expert autorizat în sisteme de control al calităţii , gestionarea controlului calităţii şi asigurarea calităţii. Mark Lowman are păreri clare despre importanţa unei nutriţii corespunzătoare pentru menţinerea sănătăţii. Această convingere, combinată cu activitatea în domeniul fito-nutrienţilor, a dus la obţinerea unor rezultate remarcabile în domeniul nutriţiei umane. Încă din 1995, domnul Lowman a făcut parte din echipa de dezvoltare produse GNLD şi a urmărit direcţii clare pentru crearea de noi produse şi testarea acestora pentru a furniza clienţilor GNLD cele mai bune produse posibile. Experienţa sa în producţie şi testarea în laborator s-a dovedit extrem de benefică pentru Consiliul de Consultanţă Ştiinţifică din cadrul GNLD, rezultând în transformarea unor concepte moderne în produse finite fabricate şi distribuite în toată lumea. Domnul Lowman a contribuit la dezvoltarea unei game largi de produse GNLD, printre care capsulele Tre-en-en, produsele de slăbit GR2 Control, Salmon Oil Plus, Full Motion şi multe altele. Este membru al Institutului de Tehnologia Alimentelor, societăţii de Chimie din SUA şi a Institutului de Cercetare în Biologie din SUA. Domnul Lowman a făcut parte din Comitetul pentru Standarde în Botanică/Calitate din cadrul Consiliului pentru Nutriţie Responsabilă şi este membru al Asociaţiei de Ştiinţe Farmaceutice din SUA.

 

shDavid Shepherd

Doctor în cimie microbiană, renumit secialist în biochimie şi fitochimie.

Dr. Shepherd şi-a luat licenţa în ştiinţă la Univeristatea Durham din Marea Britanie şi a finalizat studiile postuniversitare şi doctoratul în Biochimie la Universitatea din Manchester. A finalizat studiile post-doctorale în Enzimologie Microbiană la Universitatea Davis din California.

Un renumit biochimist şi specialist în produse fitochimice, Dr. Shepherd, în cei peste 20 de ani de experienţă, a condus publicaţii ştiinţifice, a obţinut 12 brevete şi deţine o experienţă vastă în peste 40 de pieţe internaţionale ca Director al departamentului internaţional Produse Alimentare şi Băuturi în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de produse alimentare din lume.

Dr. Shepherd deţine cunoştinţe solide în domeniul producţiei şi este un membru activ al comunităţilor tehnice şi ştiinţifice din Europa. Este o autoritate în orice sector care ţine de tehnologie, biochimie alimentară şi materii prime, dezvoltare de produse alimentare şi băuturi, producţie şi distribuţie. Este familiarizat cu istoricul alimentaţiei integrale, aprovizionarea cu alimente la nivel global, precul şi cu felul în care tendinţele curente ale pieţei influenţează diversitatea şi disponibilitatea nutrienţilor.

Dr. Shepherd crede în beneficiile medicinei naturiste pentru sănătate şi longevitate şi consideră că suplimentele alimentare sunt esenţiale pentru o sănătate de durată.

 

neGordon W. Newell

F.A.T.S., doctor în biochimie şi toxicologie

Dr. Newell şi-a luat licenţa în Chimie, masterul şi doctoratul în Biochimie la Universitatea din Wisconsin. După terminarea studiilor de licenţă şi a unei burse post-doctorale, Dr. Newell s-a angajat în cadrul Institutului de Cercetări Stanford ca biochimist. În următorii 28 de ani, a coordonat unul din primele departamente de toxicologie din SUA. A deţinut diverse funcţii administrative în cercetare şi a condus programe de cercetare în Chimie şi Mediu privind toxicologia adjuvanţilor alimentari, produse chimice şi industriale, medicamente şi pesticide. A creat şi acreditat laboaratoare de cercetare.

Dr. Newell a deţinut titlul de Director Executiv Asociat în Consiliul pentru Probleme de Toxicologie şi Mediu în cadrul Consiliului Naţional de Cercetare/Academia Naţională de Ştiinţe. Ulterior, a deţinut funcţia de Manager Programe de Sănătate la Institutul de Cercetare pentru Energie.

Dr. Newell a scris peste 85 de articole şi lucrări tehnice şi câteva sute de rapoarte pentru clienţi. A participat şi a luat cuvântul la diverse reuniuni ştiinţifice naţionale şi internaţionale şi a devenit membru şi preşedinte în diverse comitete de consultanţă şi evaluare. Este membru fondator al Societăţii de Toxicologie, membru organizator şi primul preşedinte al Sucursalei Societăţii de Toxicologie din California de Nord. A fost preşedintele Colegiului de Toxicologie din SUA şi al Societăţii de Mutageneză Ambientală şi membru al comitetului de organizare al Societăţii pentru Analiza Riscurilor. Dr. Newell este membru şi fost preşedinte al Academiei de Ştiinţe Toxicologice, o societate onorifică la care a aderat în 1981.

 

somoLaszlo P. Somogyi

Doctor înTehnologia alimentelor şi Nutriţie.

Dr. Somogyi este consultant în alimentaţie şi membru al Consiliului de Consultanţă pentru Industrie al Facultăţii de Ştiinţa Alimentelor şi Nutriţie din cadrul Universităţii Davis din California.

Şi-a finalizat studiile de licenţă la Universitatea de Ştiinţe Agricole din Budapesta, iar pe cele postuniversitare şi de doctorat la Universitatea Rutgers din New Jersey. A deţinut ulterior un post de cercetător la Universitatea Davis din California.

Dr. Somogyi a activat 30 de ani în domeniul industriei alimentare şi a fost cercetător principal în cadrul SRI International (fostul Institut de Cercetarea Stanford). Deţine o experienţă vastă în dezvoltarea de produse, alimente şi băuturi, ingrediente şi adjuvanţi, precum şi în biologie, procesarea şi exploatarea fructelor şi legumelor.

Dr. Somogyi este autorul a peste 50 de lucrări ştiinţifice. A contribuit la scrierea şi tipărirea de cărţi în ştiinţa alimentelor şi tehnologie. A fost membru al consiliului editorial pentru revizii critice în Ştiinţa Alimentelor şi Nutriţie şi a condus proiecte de cercetare pentru Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din SUA (FDA).

Dr. Somogyi este membru al Institutului de Tehnologie a Alimentelor (IFT) şi a fost preşedinte ţi membru de onoare al sucursalei din California de Nord. De asemenea, este membru al Asociaţiei pentru Chimia Cerealelor şi a Societăţii Americane a Chimicalelor pentru Ulei.