Protejează celulele cu pachetul revoluționar PhytoDefense!

 

phyto

Pachetul antioxidant PhytoDefense oferă cea mai largă gamă de fitonutrienți cu protecția optimă a antioxidanților anti-îmbătrânire din șase porții de fructe și legume într-un singur pachet convenabil. Fiecare pachet PhytoDefense conține complexul Caretenoid exclusiv GNLD, care oferă protecția antioxidantului anti-îmbătrânire asupra porțiunii lipide ale celulei; complexul Flavonoid pentru a ajuta la protecția zonei apoase din interiorul și din jurul celulelor și Cruciferous Plus, oferă nutrienți care lucrează cu hormonii și enzimele care apar natural în organism pentru a promova o stare bună de sănătate.

 

 

 

Beneficiile antioxidantului PhytoDefense:

Un spectru larg de produse alimentare carotenoide, flavonoide și crucifere. Furnizează densitatea și diversitatea nutritivă a 25 de fructe și legume alese cu grijă, combinate pentru a asigura fitonutrienții a șase porții optime, bogate în antioxidanți carotenoizi, flavonoizi și compuși cruciferi.

Protecția 3-2-1. Fiecare pachet conține: 3 complexe carotenoide sub formă de capsule pentru suport antioxidant pentru partea lipidă a celulelor; 2 complexe flavonoide sub formă de tablete pentru a asigura suport antioxidant pentru zona apoasă din interiorul și exteriorul celulelor, și 1 Cruciferous Plus sub formă de tabletă, care asigură nutrienți care lucrează cu hormonii și enzimele care apara pe cale naturală în organism pentru a promova o creștere sănătoasă a țesuturilor.***

Dovedit științific că oferă protecție fitonutrientă. Conține toate componentele pe care cercetătorii au descoperit că joacă un rol important în creșterea sănătății, cum ar fi: alfa-, beta-, gamma-, zeta-, și cis-beta-caroteni, luteine, alfa- și beta-cryptoxanthin, zeaxanthin, catechine, anthochyanins, pro-anthocyanidins, voni, flavanoli, flavanoni, acid elagic, izotiocianat, sulforaphanes, indolecarbinols, D-limonene, chalcones și isoflavones, incluzând și genestein.

  • 100 % natural
  • Toți antioxidanții fitonutrienți sunt derivați din concentrat de alimente integrale sau extracte
  • Fără coloranți artificiali, arome, conservanți sau îndulcitori

Varietatea este un factor important pentru o dietă sănătoasă. A mânca mereu aceleaşi alimente este periculos pentru sănătate deoarece duce la excesul unor elemente nutriţionale şi carenţe din altele, ducând la dezechilibre care se agravează odată cu trecerea timpului. Este un fapt cunoscut, dar care se verifică în fiecare zi şi depăşeşte conştiinţa sau voinţa noastră, sunt gusturile noastre şi stilul de viată cele care determină tipul nostru de alimentaţie.

Cel mai adesea sandvişurile constituie o alternativă forţată la o masă completă, şi chiar acasă nu avem mereu timp ca să cumpărăm şi să preparăm numeroasele varietăţi de fructe şi legume de care organismul nostru ar avea nevoie şi din care cele mai importante instituţii sanitare ne recomandă să consumăm cinci porţii pe zi.

GNLD vine în sprijinul acestei nevoi cu "formula sa magică" a sănătăţii: consumul cotidian de 3 Carotenoid Complex + 2 Flavonoid Complex + 1 Cruciferous Plus care aduce în organism toate elementele nutriţionale prezente în peste 25 de varietăţi de vegetale, într-un mod simplu, practic şi rapid.

Fă-ti plinul de fitonutrienţi, bucură-te de beneficiile acţiunii lor sinergice şi protejează celulele tale de atacul toxinelor, radicalilor liberi şi sunbstanţe mutagene periculoase pentru sănătate, cu formula "3+2+1" de la GNLD.