Pentru Sportivi

Suplimentele GNLD

Pasul În Plus Pentru Sportivi !

“… In ceea ce mă priveşte, dacă n-aş avea încredere în produsele GNLD, sigur că nici nu aş fi acceptat o colaborare.

Din moment ce colaborarea noastră durează nu de ieri, nu de azi, ci de mai bine de 3 ani, este normal sa acordam credit Societatii GNLD si produselor sale. Sportivii noştri au primit cu încredere suplimentele nutriţionale şi rezultatele nu au întârziat să apară.

Expunerea pe care aţi susţinut-o la baza de la Snagov a dat un plus de încredere şi înţelegere sportivilor în ceea ce înseamnă importanţa nutriţiei celulare pentru sănătate şi performanţa sportivă, fiind foarte apreciată şi având un ecou pozitiv."

Iolanda Balaş Söter, Preşedinte de Onoare al F.R.A.

Sportul si alimentatia sunt independente,acesta fiind motivul pentru care atletii de performanta de astazi acorda o importanta deosebita dietei alimentare si nutritiei.Lucrurile nu au stat intotdeauna asa,dar trecutul GNLD abunda de reusite sportive din partea celor care au inteles legatura esentiala dintre sanatate si performanta.

Cei mai buni atleţi ştiu că antrenamentul constituie doar o jumătate a ecuaţiei care îi duce către sănătate şi succes, cealaltă jumătate fiind o alimentaţie sănătoasă bazată pe factori nutritivi ca: legume, fructe, cereale integrale, peste, lactate proaspete, elemente esenţiale pentru o nutriţie celulară optimă.

Deci, asigurarea unei diete zilnice echilibrate, bogată în vitamine, minerale, enzime şi în alţi factori nutritivi, capătă o semnificaţie specială pentru atleţi şi alte persoane fizic active.

Totul porneşte de la celulele noastre. Suntem alcătuiţi din miliarde de celule, fiecare celulă putând fi considerată ca un corp in miniatură.

Suntem sănătoşi si activi pe cât sunt celulele noastre de sănătoase şi active!

Suplimentele GNLD asigură o nutriţie celulară corectă, abundentă şi echilibrată în nutrienţi esenţiali, exact la nivelul fiecărei celule.

În concluzie, pentru a avea beneficii maxime, atletul are nevoie de aplicarea unui program GNLD zilnic de integrare nutriţională cu spectru larg, indiferent de faza atletică în curs. În acest fel îşi asigură baza de substanţe nutritive pentru:
- Producerea energiei celulare
- Reînnoirea celulelor şi ţesuturilor
- Repararea ţesuturilor sau protejarea unor celule prin aportul de antioxidanţi optimi care anihilează radicalii liberi.

GNLD International vă garantează produse cu adevărat deosebite, bazate pe natură şi având suportul ştiinţei (SAB – Comitetul Ştiinţific propriu). Suntem mândri că urmăm proiectul original al naturii, un plan ce garantează faptul că ingredientele utilizate pentru produsele noastre nutriţionale provin din lanţul alimentar uman (fructe, legume, cereale, peşte), având o lungă istorie de siguranţă şi consum.


Totodată, sunt testate antidoping de Laboratorul de Control Doping din România. Iată recomandarea noastră:

Tre-en-en, Kal-Mag Plus D, Formula IV, Formula IV Plus, Omega-3 Salmon Oil, Carotenoid Complex, Flavonoid Complex, Sustained Release Vitamin C, Aloe Vera Plus, GR2 Protein Shake.

Sportivi din diferite ramuri ale atletismului sin nu numai,utilizează produsele GNLD ca program de integrare nutriţională zilnica.

Echipa de Decatlon a S.U.A., Federaţia Română de Atletism (Marian Oprea, Nicoleta Grasu, Tomescu Elena, Perie Bianca, Moroşanu Angela), Echipa Olimpică Masculină de Gimnastică a S.U.A., Pascu Dumitru, multiplu campion naţional la Dans Sportiv (C.S.S.2), Echipa Naţională de Gimnastică Ritmică a Ungariei, Echipa Naţională de Sărituri la Trambulină a Finlandei si multi altii etc.

Este o cinste deosebită pentru Societatea GNLD International faptul că doamna Iolanda Balaş Söter, Presedinte de Onoare al Federatiei Romane de Atletism, a acceptat să devină puntea de legătură prin care vârfurile atletismului din România pot să beneficieze de avantajele deosebite furnizate de calitatea de înaltă clasă a produselor nutriţionale GNLD.