Citiţi ce afirmă lumea!

În ultimele două săptămâni câţiva dintre prietenii mei care sunt mai tineri decât mine au suferit de un fel de gripă, ca şi mine dealtfel. Au folosit tot felut de medicamente prescrise de medici care le-au spus că se vor simţi ca noi...ha! Încă sunt în pat şi de-abia se pot mişca...cu toate că au luat tot felul de antibiotice scumpe pentru răceală şi tuse. Acum nu vreau să fiu o persoană care pune la îndoială întelepciunea medicilor, dar am decis să folosesc Chewable Vitamin C care am cumpărat-o de la voi...2000+ mg la 4 ore sau cam aşa şi Betagard şi Carotenoid...în 2 zile am revenit la normal, sau cel puţin la normalul care am fost…”

Ron, Key West, FL

“Am început de curând Feel Better Program şi în doar patru zile dorm mai bine, mă trezesc mai devreme iar în timpul zilei sunt mai energic! Aceste produse GNLD sunt spectaculoase!”

Bob K, Madison, AL

“La vârsta de 52 de ani am început să am probmele cu şoldul, genunchii şi umerii. Datorită lui Full Motion, acum pot face tot felul de mişcări iar durerea din şold a dispărut. Am început şi să alerg. Acum pot alerga 5 km, dar mă antrenez pentru 10 km!”

Mircea V.

“Echipa de decatlon USA/VISA a folosit produse GNLD încă din 1992. Suntem foarte mulţumiţi de suplimentele de vitamine, în special Tre-en-en formula. Privim cu încredere la jocurile de vară de la Atlanta, iar GNLD va fi cu noi mereu!”

Harry Marra, USA/VISA Decathlon Team, antrenoare

 

“Am lucrat în construcţie, manevrând un ciocan majoritatea zilelor. Umărul mă durea tot timpul. Am luat alte glucosamine înainte, dar ele nu funcţionau foarte bine, de aceea eram sceptic. Eram foarte surprins când am văzut diferenţa. După 3-4 săptămâni de Full Motion, umărul a încetat să mă mai doară. Ce schimbare notabilă să vin acasă de la muncă şi să nu am dureri!”

Ross MacDonald

Acum 11 ani, am suferit un accident de motocicletă care mi-a fracturat glezna şi aproape mi-am fracturat piciorul. Mi-am pierdut 80% din mobilitate şi am avut nevoie de calmante în fiecare zi. În câteva zile de când am început Full Motion, am renunţat la calmante. După câteva săptămâni, nu-mi mai lua 15 minute să-mi dezmorţesc piciorul dimineaţă. Acum mă pot da jos din pat pregătit pentru o nouă zi!”

Deb Abbott

 

“Pentru a câştiga trebuie să munceşti din greu, să ai o nutriţie solidă, nutriţie pe care GNLD o asigură. O nutriţie optimă face diferenţa. Avem perioade foarte mici datorită îmbolnăvirilor, au scăzut durerile articulaţiilor, şi ne revenim foarte repede pentru următoarea competiţie. ”

Ron Brant, U.S.A., Men’s Olympics Gymnastics Coach

Acum iau Formula 4 Plus împreună cu Omega 3 Salmon Oil Plus. Beau GR 2 Control shake  înainte şi după curse. Iau deasemenea antioxidanţi Vitamin A, Vitamin E, Vitamin C, Carotenoid Complex şi Betagard. Iau Salmon Oil deoarece articulaţiile mele se simt mai bine după o cursă lungă. În concluzie, GNLD este eficient! Încercaţi şi voi şi veţi vedea!”

Glen Winke, U.S.A., campion mondial la ciclism de 5 ori

 

Ca medici, suntem entuziasmaţi că putem oferi pacienţilor noştri produse inovative şi educaţie asociată cu carotenoizii. Este evident pentru noi care am citit foarte multă literatură ştiinţifică, că fitonutrienţii oferiţi de GNLD sunt de cea mai bună calitate!”

Jeffrey Shefts, DC; Carla Rudolph, DC - Chiropracticieni