50 de ani de descoperiri inegalabile

 

Diferenţa GNLD ne individualizează!

Impunem standarde în industrie pentru toate suplimentele nutriţionale!

 

1958

GNLD crează formula Tre-en-en Grain Concentrates şi încă nu este altceva ca el!

 

teeAcest amestec unic de grâu, orez şi soia este componenta cheie în produsul nostru de top, Formula iV. Dezvoltat ca parte a unui efort de cercetare a oboselii cronice, Tre-en-en Concentrates hrăneşte lipidele şi sterolii care lipsesc din aproape orice toate alimentele de azi. Fiecare activitate de menţinere a vieţii din corpul uman depinde de sănătatea celulelor. Dacă nu le hrănim cu ce trebuie, nu numai celulele devin leneşe, ci şi dumneavostră! De aceea, Tre-en-en este parte integrantă a dietei umane în întreaga lume. Ajută la alimentarea celulelor şi a întregului corp. Pe lângă faptul că asigură utilizarea nutrienţilor, cercetările arată că o dietă bogată în Tre-en-en poate ajuta la creştere şi dezvoltare, cât şi la sănătatea sistemului cardiovascular.

 

GNLD introduce Formula-IV – singurul produs de acest gen!

Împreună cu Tre-en-en Grain Concentrates, Formula IV alimentează corpul cu lipide şi steroli, vitamine şi minerale, enzime şi proteine. Aceast supliment unic alimentează celulele cu o diversitate de nutrienţi necesari funcţionării la parametri optimi pentru a vă face să vă simţiţi plini de energie întreaga zi. De fapt, formula IV este aşa de eficient încât a primit sute de premii în întreaga lume fiind recunoscut ca ”răspunsul nutriţional” pentru recăpătarea energiei şi a vitalităţii. Un produs revoluţionar încă de la lansarea lui pe piaţă, Formula IV continuă să ofere rezultate incomparabile!

 

1972

GNLD introduce vitamina E plus, cel mai complet supliment cu vitamina E disponibil oriunde!

Majoritatea suplimentelor cu vitamina E de pe piaţă conţin doar alfa-tocoferol, ceea ce înseamnă că pierdeţi celelalte beneficii sănătoase asigurate de alţi 7 membri ai vitaminei E. Dar cu Vitamin E Plus de la GNLD, obţineţi un amestec echilibrat al celor 8 membri: 4 tocoferoli şi 4 tocotrienoli! Vitamin E de la GNLD conţine germeni naturali de grâu şi extract din seminţe de soia şi s-a demonstrat că acţionează de minune în corp.

 

1987

SAB crează suplimente de proteine vegetariene cu isoflavoni pentru o îngrijirea sănătăţii!

Produsele GNLD Vegetarian Protein Supplement sunt 100% naturale şi conţin isoflavoni puternici care nu se regăsesc în multe alte produse alimentare, cu excepţtia seminţei de soia. Vegetarian Protein Supplement conţine mai mulţi isoflavoni per gram decât tofu sau laptele bătut din soia şi mai multe proteine de soia per porţie decât două pahare de lapte de soia. Şi doar două pahare vă dau aceeaşi cantitate de proteine de soia precizată în studii pentru a promova sănătatea sistemului cardiovascular!

 

 

1988

Vitamina C naturală cu bioflavonoizi s-a dovedit a fi absorbită cu 35% mai bine decât echivalentul ei izolată, produsă sintetic!

În plus, la patru ore de la ingerare, vitamina C naturală, bogată în flavonoizi de la GNLD a ridicat cu 68% nivelul de vitamina C din sânge faţă de acidul ascorbic singur. Acest studiu vine la 16 ani de la introducerea Neo-Plex Concentrate.

 

1992

ccGNLD introduce Carotenoid Complex, un fitonutrient revoluţionar în domeniu!

Primul şi singurul produs de acest gen, Carotenoid Complex produs de GNLD asigură cantitatea optimă de carotenoizi din fructe şi legume dovedită ştiinţific să întreţină sănătatea organismului. Acest amestec unic conţine extracte de fitonutrienţi din roşii, morcovi, spanac, boabe roşii de piper, căpşuni, caise şi piersici.

 

 

 

 

1994-1997

Câteva studii individuale realizate de experţi guvernamentali scoate la iveală proprietăţile Carotenoid Complex de la GNLD:

Suport pentru celule mai sănătoase. Rezoltatele prezentate la Federation of American Societies of Experimental Biology (FASEB) din Atlanta, Georgia, 1995. Publicat în American Journal of Clinical Nutrition, 1997.

Ajută organismul la agenţii de stress oxidanţi. Rezultate publicate şi prezentate la întâlnirea FASEB, Washington D.C., 1996.

Contribuie la activitatea antioxidantă naturală a corpului în lipidele din celule. Rezultate publicate şi prezentate la Experimental Meeting of Biologists, FASEB, Washington D.C., 1996.

Asigură sănătatea sistemului cardiovascular, inclusiv prin asigurarea d e asuport pentru activitatea antioxidanţilor în colesterol LDL. Publicat de USDA Research Group la Huma Nutritional Research Center în San Francisco, California, 1996.

 

 

1996

GNLD introduce Cruciferous Plus!

Doar o tabletă de Cruciferous Plus vă oferă o cantitate optimă de fitonutrienţi din broccoli, ridichi, kale, muştar negru şi maro şi watercress. Cruciferous Plus oferă posibilitatea de a vă suplimenta dieta cu cruciferi care detoxifiază şi menţin sănătatea celulelor pe termen lung, în special în timpul schimbărilor hormonale asociate cu îmbătrânirea. Cruciferous Plus asigură deasemenea isoflavoni din soia care ajută la menţinerea unei inimi sănătoase şi a unei sănătăţi generale.

 

 

1996

Carotenoid Complex este patentat în Marea Britanie.

 

 

1997

GNLD introduce Phytodefensefito!

Pachetul Phytodefense este un supliment alimentar cuprinzător care asigură beneficiile fitonutrienţilor de la şase mese din 25 de fructe şi legume. Fiecare pachet zilnic include trei capsule de Carotenoid Complex, două tablete de Flavonoid Complex şi o tabletă de Cruciferous Plus, asigurând puterea fitonutrienţilor pentru a vă ajuta să fiţi energici în secolul 21.

 

 

 

 

1998

Whole-Food Vitamin E se dovedeşte a fi de două ori mai eficient decât vitamina E sintetică!

Alte câteva studii validează puterea fiecărui membru al vitaminei E. Aceste noi studii dovedesc ceea ce GNLD ştia cu 26 de ani în urmă când a introdus Vitamin E Plus!

Carotenoid Complex atrage interesul guvernamental!

Urmărind studiile revoluţionare ale Carotenoid Complex produs de GNLD, USDA deschided un nou laborator de cercetări pentru a studia rolul fitonutrienţilor în promovarea unei sănătăţi optime.

Descoperă-te mai sănătos, mai energic şi mai activ!

Descoperă diferenţa oferită de GNLD!

Nu numai că vei simţi o schimbare pozitivă, ci vei fi pe drumul spre un viitor tânăr!