Cunoştinţe mai multe, putere mai mare!

hpcl Consiliul profesioniştilor din domeniul sănătăţii (HPC) continuă tradiţia GNLD de aprofundare a resurselor şi energiei care susţin echipa noastră de distribuitori din întreaga lume.

Ca şi Comisia de consiliere ştiinţifică (SAB) care a stabilit pentru prima dată standardul nostru internaţional de excelenţă ştiinţifică în 1970 şi care face în continuare acest lucru ca şi reţeaua ştiinţifică globală (GSN) care a implementat acest standard în 1990 prin corelarea informaţiilor şi talentului unor specialişti în ştiinţă şi tehnologie de marcă pe plan internaţional cu SAB, HPC reprezintă încă un pas uriaş în misiunea continuă a GNLD de a oferi putere oamenilor din întreaga lume prin produse, cunoştinţe şi oportunităţi.

HPC este un grup select de profesionişti în domeniul sănătăţii, inteligenţi şi cu gândire de perspectivă, care au optat pentru GNLD şi pentru misiunea noastră de a oferi putere. Printre membrii săi se numără medici, farmacişti, nutriţionişti şi specialişti în sănătatea naturală care conştientizează necesitatea de suplimente nutritive în vederea protejării şi prevenirii îmbolnăvirii în comunităţile lor şi în întraga lume.

hpc1