Formula IV Plus

f4

 Formula IV Plus

 

Este mai mult decât un supliment de multivitamine și minerale!

Cercetătorii continuă să confirme, că nutriția constă în mai mult decât clasicele vitamine și minerale din suplimentele alimentare. Pe cât de importante sunt acești nutrienți pentru o sănătate optimă, învățăm deasemenea că phytonutrienții, enzimele, mineralele și alte suplimente nutritive au roluri la fel de importante. Originală și unică, Formula IV GNLD din grâu, orz și soia, este mai mult decât doar un supliment de multivitamine și minerale. Este primul supliment alimentar multi-factor ce asigură vitamine și alți factori alimentari ca minerale, proteine, enzime, phytonutrients, cât și lipide și steroli. A fost creată în anii 1950 în timpul unui studiu asupra oboselii cronice, Formula IV cu Concentrat de Cereale TRE-EN-EN din grâu, orez și soia a asigurat oamenilor din întreaga lume ani la rând o nutriție la nivel celular. Formula IV® asigură un spectru mai larg de elemente nutritive față de mega-dozele de elemente nutritive izolate găsite în multe alte produse sănătoase folosite ca suplimente alimentare.

Noul nostru supliment de vitamine, Formula IV Plus, continuă tradiția unei nutriții excelente cu o formulă fără fier care oferă sprijin mineral superior, asigurând și necesarul zilnic de zinc în proporție de 100%. Formula IV Plus oferă mai mult Concentrat de Cereale TRE-EN-EN, concentrat ce a asigurat nutriția multor oameni din întreaga lume decenii la rând.

  • Hrăniți-vă celulele cu Concentratul de Cereale TRE-EN-EN din grâu, orez și soia, plus un spectru larg de vitamine naturale, minerale, enzime digestive și nutrienți cheie și glucide. Valoarea nutritivă obținută din două livre și jumătate de grău mâncat într-o singură zi poate fi obținut dintr-un singur supliment alimentar!

  • Întărește toate legăturile din „Lanțul vieții”.

  • Sprijină toate cele „6 etape ale nutriției”.

  • Oferă o nutriție celulară optimă.

Cromul conţinut acţionează ca factor de toleranţăla glucoză, influenţând benefic metabolismul glucidic. Cromul are efecte optime asupra acţiunii insulinei de către receptorii tisulari specifici. Cromul intervine totodată în metabolismul lipidic, având rol în prevenirea aterosclerozei şi asigurând protecţia faţă de bolile cardiovasculare.

Zincul este important ca bio-constituent al unor metalo-enzime: carboxipeptidază, fosfază alcalină, lactic dehidrogenază, aminopeptidaze, ADN-polimerază, ARN-polimerază, Zn-Cu-superoxiddismutază, precum şi ca activator aal unor enzime cum ar fi: arginaza, enolaza, oxalacetic-decarboxilaza, izomeraza, aldolaza. De asemenea, zincul ca biomineral intervine în acţiunea unor hormoni: insulina (în structura acesteia aflându-se circa 0,153% Zn), hormoni gonadotropi hipofizari. Zincul este stabilizator al structurii moleculare al lipoproteinelor din membrana celulară. Este un protector al retinei, alături de cupru. Participă la biosinteza şi biodegradarea glucideor, lipidelor, protidelor (îndeosebi a protidelor bogate în sulf) şi acizilor nucleici.

Seleniul detoxifică organismul. Ca biomineral este un antioxidant ce intră în seleno-cisteină care previne sau încetineşte procesele de degenerare ale ţesuturilor (inclusiv retina). Are efect efecte benefice asupra sistemului cardiovascular şi protejează organismul împotriva cancerului.

Complexul B hrăneşte sistemul nervos şi ajută la o mai bună gospodărire a hidraţilor de carbon (diabet).

Indicaţii: cel mai bun complex supliment alimentar pe plan mondial – malnutriţie, oboseală cronică, sportivi, bătrâni, munci fizice grele, lipsă Fe, stress, astm, alergii, creşterea imunităţii, infecţii virale, reglare metabolică, convalescenţă, reumatism muscular (miastenia gravis), degenerativ (scleroză în plăci), infecţios, hipotiroide, diabet tip II, sarcină, polinevrită, potenţă, avitaminoze, Parkinson, memorie, în boli epileptice, în boli hepatice (steatoză hepatică, ciroză, varice esofagiene), boli cardio-vasculare, glanda hipofiză, boli oculare, miastenia gravis.

Valori nutriţionale tipice per capsulă

%RDA*

Valoare energetică

21 kJ (5 kcal)

 

Proteine

0,320 g

 

Carbohidraţi

0,125 g

 

Lipide

0,360 g

 

Vitamina A (din ulei din ficat de peşte)

750 µg

93%

Vitamina D (din ulei din ficat de peşte)

3,75 µg

75%

Vitamina E (d-alfa-tocoferol)

7,5 mg

75%

Vitamina C (din fructe de acerola – cireşe de Barbados)

45 mg

75%

Vitamina B1 (ca tiamină mononitrat de drojdie)

1 mg

75%

Vitamina B2 (ca riboflavină din drojdie)

1 mg

62%

Vitamina B6 (piridoxină hidrochlorid din drojdie)

1,5 mg

75%

Vitamina PP (ca niacinamidă din drojdie)

12,5 mg

70%

Vitamina B12 (ca cyanocobalamină)

1,5 µg

150%

Acid folic

100 µg

50%

Acid pantotenic (ca pantotenat de calciu din drojdie)

3,5 mg

60%

Oligoelemente: Fier (ca fier peponat din pătrunjel)

12,5 mg

90%

Zinc (ca gluconat de zinc)

11,75 mg

75%

Mangan (ca gluconat de mangan)

2 mg

 

Cupru (gluconat de cupru din alge kelp)

1,5 mg

 

Seleniu (din drojdie bogată în seleniu)

12,5 µg

 

Crom (din drojdie bogată în crom)

12,5 µg

 

Iod (ca iodură de potasiu din alge kelp)

112,5 µg

75%

Acid linoleic, lecitină, inositol, tocoferoli micşti

   

Concetrat de cereale Tre-en-en: ulei din tărâţe de orez, ulei din seminţe de soia, ulei din germeni de grâu.

225 mg

 

Amestec de fito-enzime: lipază; protează; diastază; amilază

22,5 mg

 

* = necesarul zilnic recomandat de CE

Beneficiile Formulei IV Plus

  • Fără fier.

  • Ambalate în pachete individuale pot fi luate oriunde.

  • O nutriție bună nu este formată doar din vitamine și minerale.

 

Alte ingrediente:

Gelatină, glicerină, ceară, apă, proteine de colagen hidrolizat, dioxid de titan și colorant natural. Conține soia, grâu și pește (pollack și skipjack).