Licenţa noastră farmaceutică FDA!

fda

 

Suntem mândri de ea!

GNLD menţine o licenţă farmaceutică de producţie a medicametelor chiar dacă în calitate de producător de suplimente nutriţionale nu sunt obligaţi să aibă o asemenea alicenţă. Acest lucru deshide calea spre multe lucruri, inclusiv inspecţii neanunţate efectuate de inspectorii FDA.

Nu este nicio lege care cere unui producător de suplimente cum este GNLD să îndeplinească standardele exigente cerute de producătorii de produse farmaceutice, din moment ce nu produc medicamente. Totuşi, GNLD a adoptat voluntar această strategie pentru a asigura calitatea produselor şi integritatea etichetelor.

În plus, pentru a menţine licenţa de producere a medicamentelor, câteva persoane cheie deţin licenţe de producţie eliberate de Comitetul Farmaciştilor din Statul California. Pentru companiile din California, aceste licenţe înlocuiesc licenţa primită de la U.S. FDA şi necesită standarde mai riguroase.

GNLD are un control intern strict şi se concentrează asupra calităţii produselor, de aceea puteţi fi sigur că produsele GNLD sunt naturale şi nu conţin toxine şi că rezultatele sunt dovedite.

Suntem mândri de înregistrarea noastră

Numărul licenţei GNLD pentru divizia de producţie, Formule Naturale este 40708.

Promisiunea GNLD pentru excelenţă nu are regret.

GNLD a aplicat şi a obţinut o licenţă adiţională pentru a dezvolta propriile echipamente de producţie. Produsele de ultimă oră necesită uneori echipamente ştiinţifice care încă nu au fost proiectate.

Reputaţie solidă pentru integritate, calitatea produselor şi o filozofie corectă ”What’s Right”:

Ce este bine pentru client

Ce este bine pentru companie

Ce este bine pentru mediul înconjurător

40 de ani de succese inegalabile! Am impus standarde în industrie pentru descoperirile ştiinţifice de ultimă oră şi suntem primii în industrie! Suntem aparte.

Citiţi despre descoperirile noastre ştiinţifice!