Proiectul Naturii si integratorii din alimente integrale

Scris de Super User

 

CE SEMNIFICATIE ARE PENTRU VOI?

Fondata in 1958 si operativa in mai bine de 55 de natiuni,GNLD are un patrimoniu de care putem fi orgoliosi,bazat pe evidenta stiintifica cercetare urmand principiul ca tot ceea ce facem este "Bazat pe natura cu Suportul Stiintei".

GNLD are propriul Comitet de Consultanta Stiintifica(SAB) si face parte dintr-o retea Stiintifica Globala,SAB fiind constituit din personalitati active apartinand mai multor asociatii stiintifice si profesionale.Unele dintre acestea includ Council for Responsible Nutrition, ,American College of Nutrition, American College of Toxicology,Federation of American Societies of Experimental Biology,International Life Sciences Institute,Society of Cosmetic Chemists,American Pharmaceutical Association si suntem si parteneri ai Health Library - Standford University.

A FACE "ceea ce este corect"

Filozofia GNLD de aface"Ceea ce este corect"  sta la baza fiecarui produs pe care-l formulam si producem.Implicarea pentru integritate totala alaturi de scopul unic al GNLD,acela de "a aduce o diferenta pozitiva in viata oamenilor",situeaza societatea noastra intr-o pozitie unica fata de alte societati si constituie,atat pentru societate cat si pentru distribuitorii autorizati ,un motiv de orgoliu,diferenta GNLD.

GNLD a dobandit o reputatie fara egal in industria integrarii nutritionale.Daca acest patrimoniu exceptional situeaza GNLD intr-o pozitie elevata fata de alte societati producatoare de integratori nutritionali,faptul ca avem produse de inalta calitate are o importanta si mai mare.

Dar care este diferenta GNLD,ce o distinge fata de oricare alta societate? Pentru a raspunde la aceasta intrebare,este mai bine sa aruncam o privire la ceea ce face ca un produs nutritional sa fie optim pentru organismul nostru.

Stilul nostru de viata,precum si obiceiurile alimentare sau schimbat,in mare masura,in ultimul secol iar astazi este foarte dificil sa obtinem,doar din alimente,toti nutrientii de care corpul nostru are nevoie.Ca o consecinta,integrarea este importanta pentru a completa carentele nutritionale.Avand insa pe piata o oferta foarte variata de integratori alimentari,de ce ar trebui alesi integratorii din alimente integrale ai GNLD?Pentru a raspunde la aceasta intrebare,este bine ,mai intai sa intelegeti caracteristicile importante ale integratorilor obtinuti din alimente integrale precum si beneficiile demonstrate pentru sanatate.

COMITETUL DE CONSULTANTA STIINTIFICA (SAB) al GNLD este:

ACTIV

Membrii SAB conduc cercetari de inalt nivel.In plus,participa la multe intalniri si seminarii importante la nivel mondial,unde prezinta frecvent rezultatul cercetarilor efectuate pe produsele noastre.

RESPECTAT

Multumita prezentei noastre foarte active in comunitatea stiintifica ,GNLD a fost in masura sa creeze colaborari cu Stanford University Health Library,pentru realizarea intalnirii privind Nutritia si Preventia "GNDL Arthur Furst Lecture Series "dar si cu Universitatea din San Francisco pentru a aloca bursa anuala"Arthur Furst Undergraduate Scholarship"

ARE CERCETARI PUBLICATE

Cercetarile SAB asupra produselor noastre sunt publicate cu regularitate in reviste stiintificede prestigiu cum ar fi:Journal of Toxicology,FASEB Journal si American Journal of Clinical Nutrition.


Lidia Holban

Consultant Nutrtionist                                         www.lanutritie.ro