Nutritia copiilor pentru o sanatate care sa dureze toata viata

Scris de Super User

Multi parinti stiu ca,copii pot fi foarte "dificili" atunci cand vine vorba de alimentatie.Nu toti copii mananca de buna voie alimente bogate in elemente nutritionale cum ar fi: spanacul,broccoli si ficatul.Mai mult: foarte multi nu asimileaza portii adecvate de fructe ,legume,proteine si cereale integrale.Mananca insa prea multe dulciuri,fast food si alimente bogate in grasimi ce le pun in primejdie vitalitatea si capacitatea de concentrare la scoala.

GNLD poate ajuta copii in a avea toata energia necesara pentru a se "lupta" cu matematica,istoria si activitatile fizice!

Pentru ce exigentele nutritionale ale copiilor sunt exceptionale?

1 -  Corpul copiilor este in crestere accelerata:pentru ca acest lucru sa se intample este nevoie de nutrienti corespunzatori.

2 -  Copii produc mai bine de 1 miliard de noi celule pe zi,fiecare dintre acestea avand nevoie de multe elemente nutritionale.

3 -  Tesuturile si organele copiilor au nevoie de un aport de nutrienti specifici pentru a se dezvolta in cel mai bun mod.

4 -  Metabolismul copiilor este foarte intens.

5 -  Nivelul activitatii fizice la copii,cresterea si continua reparare a tesuturilor si organelor genereaza o cerere enorma de energie.