All C

 

Vitamina C este un nutriment esential care nu poate fi conservat in corp si trebuie sa fie asimilat in fiecare zi pentru a ne mentine o sanatate buna. Vitamina C a fost studiata mult timp ca o substanta responsabila pentru bunastarea generala, asigura o rezistenta la infectii si coopereaza cu sistemul imunitar. Este necesara pentru sinteza colagenului, este parte a “cimentului” celular din organismul nostru si, pe langa aceasta, furnizeaza structura muschilor nostrii, oaselor si sistemului vascular. All C de la GNLD furnizeaza Vitamina C in mod natural si este un sistem comod pentru a o consuma zilnic.

Contine un complex de bioflavonoide. Este un factor prezent in mod natural in citrice integrale care imbunatateste biodisponibilitatea vitaminei C.

Are o aroma delicioasa de portocale. Contine suc natural de portocala.

Furnizeaza vitamina C in mod natural. Contine elemente fundamentale prezente in mod natural in citrice integrale.

Are indulcitori naturali. Este masticabila. Este un sistem comod de a consuma vitamina C zilnic. Este usor de asimilat de copii.

Are garantia conservarii pe termen lung. Are cu 10% mai mult continut din dozaj in momentul productiei, pentru a garanta o eficienta totala pentru intreaga perioada a validitatii sale.

Valori nutritionale tipice pentru o tableta

-Valoare energetica - 12,6 kJ (3 kcal)
-Proteine - 0,0085 g
-Carbohidrati - 0,756 g
-Lipide - absente
-Vitamina C - 50 mg (83*)